Краси Радков и Иво Сиромахов се отърваха от "Шоуто на Слави"

Краси Радков и Иво Сиромахов са главните действащи лица в новото комедийно предаване „Младост 5". То ще тръгне през пролетта и ще се излъчва отделно от "Шоуто на Слави" в праймтайма, пише „24 часа".

Апартаментът, "обитаван" от Краси Радков и Иво Сиромахов, е мястото, в което ще се случват различни забавни истории. На гости ще им идват популярни комедийни актьори, изявяващи се с истинските си имена.

Различното в това шоу е, че няма сценарий и се залага на импровизацията. Всеки от участниците ще има слушалка в ухото, чрез която ще получава персонални напътствия от модератор. Ще има насоки от рода на: "Току-що си видял призрак", "Дръж се като ескимос", "Имитирай стюардеса", "Чувстваш се като Джон Траволта".

Комиците трябва да реагират веднага, като никой от тях няма представа какви напътствия получават останалите. Именно от реакциите на изненада се получават най-смешните ситуации.

Шоуто "Младост 5" е българският вариант на световния формат Schillerstrace („Шилерщрасе") на компанията SevenOne International. Франция, Италия, Русия, ЮАР, Турция и Хърватия са само част от 20-те страни, в които се прави това шоу. Навсякъде се излъчва с различно име, но се следват основни правила. Винаги има сцена с публика на живо, както и гости, които изненадват основните участници с появата си. Българската версия се прави от "Седем-осми" и bTV Studios.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини